Lever meer, lever op tijd, lever resultaat

Aluminiumproducenten hebben geen controle op prijs- en vraagfluctuaties. Als een gevolg daarvan zien bedrijven die betrokken zijn bij het raffineren, smelten, produceren en recyclen van aluminium zich genoodzaakt mogelijkheden te creëren voor toekomstige productiegroei. Hoe kan uw organisatie dat bereiken? Niet alleen door het ontwikkelen van strategische initiatieven binnen al uw bedrijven, maar ook door te investeren in nieuwe technologieën voor kostenbeheersing en verbetering van efficiëntie en leverprestaties.

U kunt uw focus verleggen van uitsluitend kosten besparen naar waardecreatie en het vergroten van uw concurrentievoordeel. Rust uw bedrijf uit met hulpmiddelen en technieken voor het realiseren van de hoogst mogelijke doorvoercapaciteit bij de laagst mogelijke voorraad. En waarborg daarbij hoge kwaliteit en leverprestaties.

  Vergroot uw concurrentievoordeel met de supply chain planning & optimization-software van Quintiq.

  RAFFINAGE EN SMELTEN
  PRODUCTIE
  RECYCLEN
  Raffinage en smelten

  Raffinage en smelten

  Raffineren en smelten van aluminium worden gekenmerkt door de complexiteit ervan. Wij hebben niet alleen inzicht in die complexiteit, we weten ook hoe we binnen de kaders daarvan kunnen optimaliseren voor maximale winstgevendheid. Elke stap van het productieproces biedt mogelijkheden voor meer efficiëntie, hogere productiviteitsniveaus en uiteindelijk hogere winsten. Maar geïsoleerd optimaliseren kan tot onvoorziene knelpunten leiden.

  De flexibele supply chain planning & optimization-software van Quintiq stelt u in staat uw bedrijfsmiddelen volledig te benutten. Maar dat is nog niet alles. Quintiq biedt u een kijk op de gehele supply chain van uw bedrijfsactiviteiten.Optimaliseer elk element in harmonie met andere elementen, met een focus op het realiseren van uw overkoepelende bedrijfsdoelstellingen.

  Hoe stelt Quintiq u in staat leverprestaties te verbeteren en uw winsten te verhogen?
  • Transparantie
   Uw verkoopteam in staat stellen offertes op te stellen en leveringsafspraken te maken op basis van realtime inzichten in de status van orders.
  • Voorspellingen
   Investeringsbesluiten nemen op basis van betrouwbare voorspellingen van vraag en capaciteit.
  • Voorraadbeheer en optimalisatie
   Accurate inzichten krijgen in schrootgebruik en beschikbaarheid om minder afhankelijk te zijn van externe bronnen en schrootvoorraden te beheren.
  • Strategische planning
   Toekomstige opties en sourcingstrategieën analyseren met hulpprogramma's die u vertrouwen bieden in uw besluitvormingsproces.
  • Integratie
   Het interne planningsproces afstemmen en de informatiestroom verbeteren voor soepel lopende bedrijfsactiviteiten.
  • Beheer complexiteit
   Complexe voorraadvereisten, meerlaagse verkoopbudgetten en klantquota's beheren.
  • Het is duidelijk dat de keuze voor Quintiq de juiste was. We zien ontelbare voordelen. Het ziet ernaar uit dat we met een combinatie van hightech expertise, innovatie en intelligente processen veel meer kunnen bereiken dan kostenbesparingen alleen. We creëren waarde en versterken ons concurrentievermogen.
   Anton Zierhut, Operations Manager, AMAG
   Wilt u meer weten over hoe AMAG de supply chain plant en optimaliseert?
  Productie
  Recyclen