Is uw supply chain veerkrachtig genoeg om de huidige marktomstandigheden te doorstaan?

De noodzaak absoluut verse producten te leveren, gelijke trend te houden met veranderende vraag en te voldoen aan strikte regelgevingen betekent dat u verder moet kijken dan voorraad- en transportkosten. U moet op de vraag kunnen anticiperen om het juiste product op de gewenste tijd en plaats bij uw klant te krijgen. Het komt erop neer dat uw supply chain operationele flexibiliteit moet bieden.

's Werelds toonaangevende F&B-producenten integreren hun supply chain om de efficiëntie te verbeteren, kosten te verlagen en van zakelijke kansen te profiteren. Quintiq stelt u in staat aan deze doelstellingen te voldoen door een kostenefficiënt, geoptimaliseerd plan te ontwikkelen dat rekening houdt met uw unieke zakelijke belemmeringen en strikte service level agreements.

Ontdek wat de krachtigste supply chain planning & optimalisatie-oplossing in de industrie kan betekenen voor uw bedrijf.

 • Flexibiliteit
  Reorganiseer supplier sourcing en ingrediënten om te voldoen aan de stijgende vraag naar private label-merken en biologische voedingsmiddelen.
 • Efficiëntie
  Vergroot de efficiëntie van leverpatronen zodat de juiste producten uw klanten bereiken wanneer ze die nodig hebben, zonder dat u hoeft in te leveren op kwaliteit.
 • Optimalisatie
  Optimaliseer productie en voorraadbeheer voor versere producten met een langere houdbaarheid.
 • Concurrentievermogen
  Verbeter operationele flexibiliteit, reactietijd en leverprestaties om de concurrentie voor te blijven.
 • Reactievermogen
  Handhaaf een hoog niveau van leverbetrouwbaarheid door in realtime te reageren op onvoorziene bedrijfsstoringen.
 • Gecentraliseerde planning
  Verbeter de doorvoercapaciteit en minimaliseer knelpunten en de daaraan gekoppelde risico's van veroudering van de voorraad met geïntegreerde end-to-end planning.