Investeer in intelligente planning voor winst en productiviteit

De dynamische kopermarkt kent talloze factoren die de productie ingewikkelder maken en die bijdragen aan prijsfluctuaties. Nu de capaciteit en het koperverbruik toenemen, wordt supply chain optimalisatie meer en meer een onderscheidende factor.

Het supply chain planning & optimization-platform van Quintiq beschikt over allerlei functies en mogelijkheden die speciaal afgestemd zijn op de koperindustrie. Quintiq voorziet u van de inzichten en ondersteuning die u nodig hebt om te floreren in een snel veranderende omgeving. U kunt de volledige koper supply chain optimaliseren en verstoringen van het productieproces en vertragingen in het transport van grondstoffen minimaliseren.

Vergroot uw concurrentiepositie met de supply chain planning & optimization-software van Quintiq.

 • Flexibiliteit en reactievermogen
  Reageer flexibeler op lastminutewijzigingen en verstoringen. Identificeer en minimaliseer knelpunten en verbeter activagebruik voor een hoger productiviteitsniveau.
 • Taakoptimalisatie
  Minimaliseer de impact van downtime door vakanties en onderhoud.
 • Klantenservice
  Verlaag productie- en transportkosten. Verbeter klantenservice en leveprestaties.
 • Efficiëntie
  Verkort levertijden.
 • Procesoptimalisatie
  Optimaliseer insteltijden.
 • Betrouwbaarheid
  Maak accurate en betrouwbare afspraken over orderacceptatie.

Quintiq-software kan eenvoudig en snel worden geïmplementeerd en biedt een stabiele en ondersteunende planningsoplossing die volledig is afgestemd op uw eigen bedrijfsregels en -processen. Op de lange termijn profiteert u steeds opnieuw van regelmatige updates en verbeteringen en de mogelijkheid wijzigingen door te voeren naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt. Quintiq levert de voorkeursoplossing aan veel van 's werelds grootste primaire en secundaire smeltinstallaties, gieterijen, warm- en koudwalsfabrieken, extrusiebedrijven en servicecentra.

 • De Quintiq Scheduler is de oplossing voor al onze dringende planningsuitdagingen en maakt het mogelijk dat we snel reageren op onze klanten. Met de implementatie van de bedrijfsplanner verwachten we een snelle afname van voorraadkosten, betere leverprestaties en een bedrijfsbreed inzicht. Samenwerking met Quintiq was dan ook een logische keuze.
  Francesco De Nola, Manufacturing Director bij Copper Tubes and Rolled Products, KME
  Meer informatie over de Quintiq-oplossing van KME