Verbergt uw complexe supply chain potentiële winsten?

Efficiëntie en kostenbeheersing van de supply chain blijven in de mijnindustrie van kritiek belang. Het doel van de mijnindustrie is niet anders geworden, maar steeds complexere supply chains en netwerken vereisen steeds vaker het gebruik van geavanceerde hulpmiddelen om dat doel te realiseren. Quintiq stelt mijnbouwondernemingen in staat alle activiteiten in hun netwerken te visualiseren en de goederenstroom dóór de supply chains te optimaliseren. In het verlengde daarvan krijgt de gebruiker in realtime mogelijkheden aangeboden voor het zo veel mogelijk beperken van de kosten en het maximaliseren van de opbrengsten. Dit draagt uiteindelijk bij tot een gezondere bedrijfswinst.

Ontdek nieuwe mogelijkheden door intelligente planning

Kritieke infrastructuurbeperkingen en personeelstekorten worden omgezet in mogelijkheden voor het aanzienlijk transformeren van de efficiëntie en winstgevendheid van uw mijnbouw supply chain. Maak gebruik van 's werelds meest geavanceerde optimalisatietechnieken van Quintiq om complexe besluitvormingsprocessen te vereenvoudigen en potentiële winsten te maximaliseren. Kies voor een snelle, kosteneffectieve implementatie waarbij met elk van uw complexe vereisten rekening wordt gehouden. Het resultaat is een platform dat planners in staat stelt besluiten te nemen op basis van datgene wat uw organisatie optimale bedrijfswaarde oplevert.

Quintiq voorziet in een end-to-end supply chain oplossing voor de mijnbouw, van productie tot havens en verschepingen. Lees verder voor meer informatie over hoe u de bedrijfswaarde van al uw activa kunt optimaliseren.
  Mijn
  mijn-tot-haven-logistiek
  havens & verscheping
  Mine

  Mijn

  Beschikt u over de benodigde hulpprogramma's voor het nemen van de juiste besluiten wanneer u wordt geconfronteerd met veranderende marktomstandigheden? Quintiq stelt u in staat het gebruik van mensen en middelen te optimaliseren in lijn met de KPI's van uw bedrijf. Quintiq voorziet ook in een gebruiksvriendelijke interface voor end-to-end zichtbaarheid van uw supply chain, zodat u productieplannen kunt afstemmen op vraag, aanbod en capaciteit.
  • Werk samen met leveranciers van infrastructuur en logistiek, partners en andere spelers in de industrie voor het afstemmen van productieplannen op capaciteit, aanbod en vraag
  • Optimaliseer de breek-, scheidings- en smeltprocessen van uw installaties voor een maximale doorvoer
  • Maak een einde aan personeelstekorten door roosters te optimaliseren zonder overtreding van de arbeidswetgeving en rekening houdend met tijd voor scholing en training
  • Volg en voorspel klasse en kwaliteit van steenkool en erts
  Logistiek van mijn tot haven
  Havens Verscheping