Optimalisatietechnologie van de volgende generatie

Luchthavenmanagement is een dynamische zaak. Dag in, dag uit verandert de planning en doen zich verstoringen voor, maar uw aandacht voor veiligheid, beveiliging en comfort van de miljoenen mensen die uw luchthaven elk jaar bezoeken, moet onverminderd blijven.

Hoe brengt u evenwicht aan tussen dit gegeven en de noodzaak om de verschillende belanghebbenden tevreden te houden? Kunt u voldoen aan complexe reglementen en arbeidswetgeving, en tegelijkertijd gezonde winstmarges handhaven?

Quintiq software is ontwikkeld om voor 100% toegespitst te zijn op uw bedrijfsdoelen. De oplossing is zo geconfigureerd dat rekening wordt gehouden met alle unieke beperkingen van uw organisatie, zoals contract-specifieke voorwaarden, arbeidswetgeving, en beschikbaarheid en capaciteit van resources.

U kunt volledig haalbare planningen voor de lange, middellange en korte termijn maken die overeenstemmen met uw KPI's. U definieert de doelen voor efficiëntie, klantenservice en winstgevendheid; Quintiq levert de hulpmiddelen en de feedback die u nodig heeft om aan de hand van deze doelen een planning te maken.

Wilt u meer informatie over de wijze waarop Quintiq kan helpen om de voornaamste uitdagingen op het gebied van luchthavenmanagement het hoofd te bieden? Klik dan op het gebied hieronder waarnaar uw belangstelling uitgaat:

  Afhandeling van passagiers
  Afhandeling van vracht
  Afhandeling van vliegtuigen op de grond
  Passenger Handling

  Afhandeling van passagiers betreft de volledige reeks ervaringen van de passagiers, vanaf het moment dat ze op de luchthaven arriveren tot het moment waarop ze vertrekken. De ervaringen van passagiers zijn uiteindelijk afhankelijk van een soepel verlopende operatie, waarin de diverse interne en aangeleverde diensten op een luchthaven naar behoren op elkaar aansluiten. Achter de schermen zijn er tal van overwegingen waarmee rekening moet worden gehouden.

  • Toewijzing van incheckpunten
   Optimaliseer het gebruik van de voornaamste gates en incheckbalies om de klanttevredenheid te bevorderen en te zorgen voor minder vluchtvertragingen. Wijs gates en bemanning snel en eenvoudig opnieuw toe bij last minute wijzigingen en verstoringe.n
  • Veiligheidscontroles
   Effectieve beveiliging vraagt zorgvuldig procesbeheer en non-stop beschikbare informatie- en communicatiesystemen. Voorkom rijen bij de veiligheidscontrole en zorg voor een soepele overgang van passagiers naar het taxfree gedeelte of de gate.
  • Afhandeling van de bagage
   Zorg ervoor dat de bagage van uw passagiers in het juiste vliegtuig wordt geladen, en tijdig wordt uitgeladen en op de juiste band wordt gedeponeerd. Maak optimaal gebruik van uw resources en reageer onmiddellijk op wijzigingen van de gate of vluchtvertragingen.
  • Transferservice
   Optimaliseer de routing van passagiers tussen gates en terminals.
  Cargo Handling
  Aircraft Ground Handling