Informatiebronnen download

Geoptimaliseerde planning voor efficiënte, winstgevende retailactiviteiten

Bedrijven in de retailsector moeten vandaag de dag een voortdurend veranderende reeks van uitdagingen het hoofd bieden om winstgevend te blijven. De vraag van klanten naar productkeuze en -beschikbaarheid neemt toe. De planning van supply chains wordt steeds complexer. Concurrenten ontwikkelen steeds innovatievere oplossingen om voordeel te behalen.
  Dit betekent dat uw organisatie optimale flexibiliteit nodig heeft om concurrerend te blijven. U moet een manier vinden om aan de vraag te voldoen en tegelijkertijd uw kosten te verminderen en uw CO2-voetafdruk te beperken.

  Vereenvoudig het retailplanningsproces

  Ons inzicht in de complexe retailomgeving stelt ons in staat onze klanten te voorzien van planningsapplicaties die de operationele efficiëntie en flexibiliteit bieden die nodig zijn voor financieel succes. Onze retailplanningsoplossing waarborgt transparantie binnen de gehele supply chain met inzicht in bedrijfsactiviteiten op elk planningsniveau binnen uw bedrijf. Onze software maakt optimalisatie mogelijk van primaire en secundaire distributiestrategieën en genereert naast flexibiliteit de mogelijkheid aanmerkelijke kostenbesparingen te realiseren binnen uw eigen leveringskanalen.

  De supply chain planning & optimization-software van Quintiq is klant- en sectorspecifiek, maar is gebaseerd op beproefde modellen en daarom snel en eenvoudig te integreren. Vanaf het moment dat de software geïmplementeerd is, profiteert uw organisatie van rechtstreeks inzicht in de gevolgen van planningsbesluiten voor uw KPI's. Met Quintiq kunt u:

  • De inzet van mensen en middelen optimaliseren met een betere balans tussen volume en capaciteit, verbeterde logistieke planning en geoptimaliseerde planning
  • Uw kosten en CO2-voetafdruk drastisch beperken door de uitgaven voor netwerkbeheer, voorraadmutaties en brandstofverbruik terug te dringen

  • Voorraadoptimalisatie
   Productbeschikbaarheid waarborgen met kosteneffectieve beschikbaarheid op winkelniveau en geoptimaliseerde opslagcapaciteit.
  • Verbeterde klantenservice
   De klantervaring verbeteren met dienstverlening op maat, superieure productbeschikbaarheid en een hoger percentage succesvolle eerste afleveringspogingen.
  • Integratie
   Quintiq integreren met uw bestaande informatiesystemen om uw unieke planningsvraagstukken op te lossen en meer inzicht in en controle over uw bedrijf te krijgen.