Vergroot uw concurrentievoordeel

Hoe gaat u om met de dagelijkse complexiteit van het maken van planningen voor uw staalproductiefaciliteit? Bent u in staat krappe leverschema's aan te houden terwijl u goochelt met ingewikkelde productievolgordes, spoedorders en onvoorziene gebeurtenissen, zoals vertragingen in de aanvoer van grondstoffen? Het opstellen van optimale plannen die voldoen aan de behoeften van uw klanten, stakeholders en afdelingen kan bijzonder lastig zijn. Geconfronteerd met toenemende complexiteit bestaat het risico dat uw planners hun einddoel uit het oog verliezen

U kunt uw focus verleggen van uitsluitend kosten besparen naar waardecreatie en het vergroten van uw concurrentievoordeel. Rust uw bedrijf uit met ondersteuning en inzichten voor het realiseren van de hoogst mogelijke doorvoercapaciteit bij de laagst mogelijke voorraad. En waarborg daarbij hoge kwaliteit en leveringsprestaties.

Vergroot uw concurrentievoordeel met de supply chain planning & optimization-software van Quintiq.

 • Nauwkeurigheid
  Maak accurate en betrouwbare afspraken over orderacceptatie.
 • Gebruik
  Minimaliseer knelpunten en verbeter activagebruik voor een hoger productiviteitsniveau.
 • Betrouwbaarheid
  Bied superieure klantenservice en leverprestaties.
 • Productieoptimalisatie
  Verkort levertijden door het productieproces te optimaliseren.
 • Flexibiliteit
  Reageer flexibeler op last minute wijzigingen en verstoringen.
 • Efficiëntie
  Verlaag productie- en transportkosten.
 • Met een gedetailleerde concepttest heeft Quintiq duidelijk aangetoond dat hun flexibele oplossing uitstekend in staat was aan onze complexe vereisten te voldoen. De weekplannen bevatten alle gedetailleerde informatie, tot aan de definitieve planning van volgordes in het continue gietproces. De effecten van kortetermijnwijzigingen op de productie, zoals meer of minder smelten van staal dan gepland– worden direct aangegeven in de weekplanning van alle fabrieken.
  Frank Vidic, Head of IT/SCM/Order Processing, ThyssenKrupp Steel Duisburg
Quintiq-software kan eenvoudig en snel worden geïmplementeerd en biedt een stabiele en ondersteunende planningsoplossing die volledig is afgestemd op uw unieke bedrijfsregels en -processen. Op de lange termijn profiteert u steeds opnieuw van regelmatige updates en verbeteringen en de mogelijkheid wijzigingen door te voeren naarmate uw bedrijf zich ontwikkelt. Quintiq is de voorkeursoplossingenprovider van veel van 's werelds grootste primaire en secundaire smeltinstallaties, gieterijen, warm- en koudwalsfabrieken, extrusiefaciliteiten en servicecentra.