De juiste oplossing voor uw bedrijf

De textielproductie wordt gekenmerkt door een sterke concurrentie. Klanten eisen betere producten, meer variëteit en hogere serviceniveaus. Binnen de supply chain zijn integratie en samenwerking nodig voor betere resultaten.

Quintiq voorziet in een speciale planningoplossing voor textielproducenten die rekening houdt met uw unieke bedrijfsregels. Met de voor de textielproductie meest geschikte planning- en optimalisatieoplossing realiseert u een end-to-end planning voor de gehele supply chain. U maakt de productie inzichtelijk, verkort levertijden en behaalt hogere klanttevredenheidniveaus en een betere efficiëntie.

Quintiqs ongeëvenaarde flexibiliteit houdt rekening met al uw unieke textielproductievereisten voor een 100% passende oplossing.

 • Procesoptimalisatie
  Bied een superieure klantenservice met verkorte lever- en insteltijden, bijvoorbeeld door het optimaliseren van ordercombinaties op machines.
 • Voorraadoptimalisatie
  Verbeter leverbetrouwbaarheid en beperk voorraadniveaus.
 • Reactievermogen
  Reageer snel en met vertrouwen op nieuwe voorspellingen die de planning van weven, breien en afwerking beïnvloeden.
 • Transparantie
  Verkrijg volledig inzicht in uw supply chain.
 • Slagvaardigheid
  Reageer effectief op winstgevende kansen en spoedorders.
 • Integratie
  Vergroot de doorvoercapaciteit met geïntegreerde end-to-end planning.
 • De feiten spreken voor zich. Textielproducent Vlisco slaagde er met Quintiq in de levertijden met 50% te bekorten, de leverbetrouwbaarheid met wel 60% te verbeteren en de voorraad met 18% te verlagen.

Kies voor een textiel productieplanningsoftware die net zo uniek is als uw multi-gefaseerde productieomgeving. Ontdek wat de krachtigste supply chain planning & optimization-oplossing in de industrie kan betekenen voor uw textielbedrijf.