• Syngenta

Syngenta AG is wereldwijd marktleider in de landbouw met meer dan 28.000 medewerkers op 90 locaties over de hele wereld. De divisie Syngenta Seeds is leverancier van innovatieve oplossingen voor gewastelers. Een van de belangrijkste activiteiten is de verwerking en het mengen van geoogste zaden op klantaanvraag en deze te distribueren in de verschillende regio's.

In de planningsoplossing-op-maat van Quintiq wordt de grote hoeveelheid gevarieerde data van Syngenta opgenomen, tot en met de details van unieke zaadkenmerken en marktvariabelen van elk type gewas. Het platform integreert en levert realtime zichtbaarheid voor elke fabriek en opslagplaats, zodat Syngenta de productiecapaciteit nauwkeurig kan berekenen om te kunnen voldoen aan de vraag van de klant.
We hebben voor Quintiq gekozen vanwege de flexibiliteit en bewezen optimalisatietechnologie om de puzzels binnen onze planningsprocessen te helpen oplossen. Quintiq kan volgens onze behoeften worden geconfigureerd en helpt ons te profiteren van de masterdata die zijn opgeslagen in SAP, waardoor wij een duidelijker overzicht van onze supply chain krijgen. We verwachten dat de voorraden gereed product, afschrijvingen, transportkosten en verloren omzet gaan dalen en het gebruik van activa, cyclustijden, tijdige leveringen en klanttevredenheid zullen verbeteren.
Peter Vos,
Global Planning Excellence Manager,
Syngenta