Hoe optimaliseert u uw logistieke operaties op snel veranderende markten met hevige concurrentie?

Het valt niet mee om goederen binnen het budget en op tijd van A naar B te brengen. Bovendien eist de klant ook in mindere tijden een perfecte service.

Investeer in de logistieke planningsoftware van Quintiq, want zo verbetert u de efficiëntie en de inzet van mensen en middelen, bespaart u op de kosten en onderscheidt u zich door superieure leveringsprestaties.

  De logistieke planning- & optimalisatieoplossing van Quintiq is het resultaat van een jarenlange samenwerking met verschillende klanten. Elke implementatie leidt tot verbeteringen en nieuwe mogelijkheden, die volledig kunnen worden aangepast aan uw bedrijfsprocessen. Hier volgt een selectie van klanten die ons platform al benutten:

  • Dankzij Quintiq kan WWL logistieke oplossingen aanbieden voor rollende en specifieke statische ladingen. Deze oplossingen zijn volledig betrouwbaar, van topkwaliteit en zeer kosteneffectief. Bovendien kunnen we nu beter omgaan met veranderingen in markt.
   Ragnvald Blindheim, CIO, Wallenius Wilhelmsen Logistics
  • Dit IT-project verliep volgens het boekje. Het Quintiq-systeem was snel geïmplementeerd en zorgde voor een transparante planning. Nog belangrijker is dat het direct rendement opleverde. Nu we de operationele, bedrijfsmatige en financiële voordelen van de eerste fase hebben gezien, willen we het systeem uitbreiden naar onze activadivisie.
   Bas Belder, Managing Director, P&O Ferrymasters
   Meer informatie over de Quintiq oplossing voor P&O Ferrymasters

  Krachtige ondersteuning voor elke planningstermijn

  Dankzij de intuïtieve planningsinterface, realtime KPI-gebaseerde rapportageprogramma's en geavanceerde geautomatiseerde planningsmogelijkheden biedt de logistieke plannings- & optimalisatieoplossing van Quintiq planners de mogelijkheid hun logistieke planning te optimaliseren.

  Managers, planners en vervoerders hebben volledig inzicht in en controle over het gehele plannings- en optimalisatieproces - van een uitgebreide planning van de netwerkstrategie tot de dagelijkse planning van werkroosters en routes.
  Executionele planning
  Operationele planning
  Bedrijfsplanning
  Strategische planning
  Executionele planning
  Houd het hoofd koel en maak uw beloftes waar, zelfs als u wordt geconfronteerd met last-minute verstoringen
  Werk planningen in realtime bij om ze af te stemmen op de dagelijkse realiteit van uw bedrijfsactiviteiten
  • Heroptimaliseer schema's terwijl ze worden uitgevoerd naar aanleiding van onvoorziene gebeurtenissen, zoals slechte weersomstandigheden of noodonderhoud
  • Maak communicatie mogelijk tussen planners en uitvoerend personeel, zodat planningen accuraat en up-to-date blijven
  Operationele planning
  Bedrijfsplanning
  Strategische planning