Vereenvoudig uw complexe planning en verhoog uw winst

Bij een optimale personeelsplanning wilt u de juiste mensen toewijzen aan de verschillende taken, op basis van hun vaardigheden, beschikbaarheid en voorkeuren. Dat kan al snel erg complex worden. Vereenvoudig dit proces en u profiteert direct van de voordelen van intelligente planning en optimalisatie: projecten worden succesvoller afgerond, de prestaties verbeteren en het verhoogt de tevredenheid van uw personeel. Optimaliseer uw personeelsplanning daarom met Quintiq.

Elke planning is uitvoerbaar en sluit volledig aan bij uw businessmodel
Uw Quintiq oplossing is zo ontworpen dat deze rekening houdt met alle specifieke beperkingen van uw organisatie, zoals contractuele afspraken, arbeidswetgeving en de beschikbaarheid en mogelijkheden van uw mensen en middelen. U bepaalt zelf de doelen op het gebied van efficiëntie, productiviteit en winstgevendheid. Met Quintiq beschikken u en uw planners over de middelen en informatie die nodig zijn om de planning te laten aansluiten bij deze doelen.
  Neem de beste planningsbeslissingen voor uw bedrijf
  Dankzij de intuïtieve planningsinterface, realtime KPI-gebaseerde rapportageprogramma's en geavanceerde geautomatiseerde planningsmogelijkheden is de software voor personeelsplanning van Quintiq bij uitstek geschikt om planningen te optimaliseren. U bepaalt zelf de mate van planningsondersteuning op basis van uw persoonlijke voorkeuren en de fase van het planningsproces. Profiteer van onze baanbrekende optimalisatiealgoritmes voor het verbeteren van de volledige planning. U krijgt op een begrijpelijke manier inzicht in de gevolgen van uw planningsbeslissingen en kunt reageren op voorgestelde veranderingen die afgeleid zijn van uw KPI's.

  • Met Quintiq hebben we beter inzicht in de personeelsmutaties en salarissen. Dit leidt tot meer zichtbaarheid en betere controle. Bovendien besparen we op overheadkosten en overwerk.
   Pieter Van den Nieuwenhuizen, Managing Director, G4S Belgium

  Krachtige ondersteuning voor elke planningstermijn

  De software voor personeelsplanning en -optimalisatie van Quintiq houdt tijdens alle planningstermijnen rekening met alle eisen en reglementen binnen uw bedrijf. Met één geïntegreerd platform zorgt u voor alle strategische, operationele en tactische planningen binnen de hele organisatie.

  Managers en planners hebben volledig inzicht in en controle over het gehele personeelsproces, van een uitgebreide capaciteitsplanning en recruitment tot de dagelijkse taakverdeling en het in realtime aanpassen van de planning.

  Quintiq-software ondersteunt de volgende planningsactiviteiten en –horizonnen:
  Executionele planning
  Operationele planning
  Tactische planning
  Strategische planning
  Executionele planning
  Krijg in realtime volledig inzicht in en controle over uw personeel en middelen
  • Bereken de gevolgen van vertragingen en onverwachte gebeurtenissen
  • Ontvang in realtime waarschuwingen en suggesties voor het aanpassen van de planningen
  • Kies bij een ziekmelding geschikt vervangend personeel uit een door het systeem gegenereerde lijst
  • Maak snel revisies om verstoringen op te lossen, bijvoorbeeld als een werknemer plotseling weg moet of als een machine moet worden gerepareerd
  Operationele planning
  Bedrijfsplanning
  Strategische planning