Bent u het eens dat effectieve productieplanning essentieel is voor het succes van elke fabrikant?

Hoe optimaliseren toonaangevende fabrikanten hun productiemiddelen en -processen om klanten tevreden te stellen en kosten te besparen?

De intelligente productieplanningsoftware van Quintiq biedt fabrikanten een concurrentievoordeel. Met Quintiq omzeilt u de bekende obstakels voor winstgevendheid, zoals hoge voorraadniveaus, slechte leverprestaties, laag rendement en veel afval.

Het bereiken van nieuwe niveaus van efficiëntie

Verleg uw focus van uitsluitend kosten besparen naar waardecreatie en het vergroten van uw concurrentievoordeel. Rust uw bedrijf uit met planningshulpmiddelen en -technieken voor het realiseren van de hoogst mogelijke doorvoercapaciteit bij de laagst mogelijke voorraad. En waarborg daarbij hoge kwaliteit en leverprestaties.

  Wat is uw productieplanning puzzel?

  De Quintiq productieplanning oplossing kan worden gebruikt om zelfs de meest complexe productie puzzels met betrouwbaarheid, snelheid en nauwkeurigheid op te lossen. Ontdek enkele van de puzzels die we voor uw collega’s en concurrenten door de jaren heen hebben opgelost:

  Capaciteitsplanning: Breng middelen en vraag op één lijn en optimaliseer capaciteit op basis van de huidige realiteit van uw bedrijf
  Ordercombinatie: Verhoog productiecapaciteit, verminder het afval
  Voorraadoptimalisatie: Vind een balans tussen de inventaris en het reactievermogen, minimaliseer blootstelling aan risico’s

  De Quintiq productieplanning oplossing is het resultaat van onze samenwerking met verschillende klanten over meerdere jaren. Iedere implementatie leidt tot verbeteringen en nieuwe functies die kunnen worden aangepast aan uw bedrijfsprocessen.

  Hier is een selectie van de klanten die al profiteren:

  • We hebben Quintiq gekozen vanwege de geavanceerde softwaretechnologie en een diepgaand inzicht in onze bedrijfsprocessen. Dankzij de implementatie van Quintiqs APS-oplossing in Constellium-walsfabrieken hebben we door de jaren heen al geweldige bedrijfsresultaten behaald. Quintiq is onmiskenbaar een betrouwbare partner in optimalisatieoplossingen voor supply chain planning en productie.
   Carlos Cruz, Strategic IT Purchasing Manager, Constellium
   Meer informatie over de Quintiq-oplossing van Constellium
  • Quintiq maakt uitstekende resultaten mogelijk. Onze software stelt u in staat veel KPI's te meten en waar nodig kritieke verbeteringen te sturen. Het iteratieve ontwikkelproces was voor Novelis een doorslaggevende factor bij de implementatie van het systeem. Quintiq heeft onze verwachtingen in elke fase van het project overtroffen.
   Buddy Stemple, Vice President & General Manager, Novelis
  • Onze reactiemogelijkheden zijn aanmerkelijk verbeterd door de implementatie van deze planningsoplossing. Onze mensen werken nu veel effectiever.
   Gerd Refflinghaus, Production Manager, Aleris

  Krachtige ondersteuning voor elke planningstermijn:
  Bereik nieuwe efficiëntieniveaus met geavanceerde productieplanningsoftware van Quintiq

  De productieplanningsoftware van Quintiq is een APS-oplossing (Advanced Planning & Scheduling). Dankzij de intuïtieve planningsinterface, realtime KPI-gebaseerde rapportageprogramma's en geavanceerde geautomatiseerde planningsmogelijkheden kunnen planners hun productieplannen optimaliseren.

  Managers, planners en mensen op de werkvloer hebben volledig inzicht in en controle over het gehele productieproces, van een uitgebreid ontwerp en de optimalisatie van de supply chain tot en met productieplanning. Quintiq-software ondersteunt de volgende planningsactiviteiten en tijdframes:
  Executionele planning
  Operationele planning
  Bedrijfsplanning
  Strategische planning
  Executionele planning
  Houd het hoofd koel en maak uw beloftes waar, zelfs als u wordt geconfronteerd met last-minute verstoringen
  Werk plannen in realtime bij om ze af te stemmen op de dagelijkse realiteit van uw bedrijfsactiviteiten
  • Heroptimaliseer schema's terwijl ze worden uitgevoerd naar aanleiding van onvoorziene gebeurtenissen, zoals de uitval van machines
  • Maak communicatie mogelijk tussen planners en mensen op de werkvloer, zodat plannen accuraat en up-to-date blijven
  Operationele planning
  Bedrijfsplanning
  Strategische planning