Quintiq 5.0: optimaliseren van uw supply chain is nu nog gemakkelijker

Optimaliseer elke schakel in de supply chain met versie 5.0 van Quintiq supply chain planning - en optimalisatie software, een platform dat de afgelopen vijftien jaar ontwikkeld en verfijnd is in samenwerking met enkele van 's werelds grootste (en nu meest efficiënte) bedrijven. Profiteer van meer controle en hogere serviceniveaus door uw volledige supply chain te plannen en te optimaliseren met Quintiqs single user-gericht platform.
  In de nieuwste versie van Quintiqs platform voor supply chain planning en -optimalisatie, Quintiq 5.0, hebben we op vier kerngebieden waarde toegevoegd. Op die manier geeft uw planningsoplossing u de resultaten die u nodig hebt:
  • Slagvaardigheid
   Uw bedrijf is dynamisch - uw klanten verwachten dat u flexibel bent en snel reageert.

   Quintiq 5.0 maakt het uw planners nog gemakkelijker hun planningen bij te werken overeenkomstig de actuele stand van zaken, of u nu uw jaarlijkse verkooptoewijzingen aanpast om meer capaciteit te creëren voor een groeiende markt, een verouderde wals uit bedrijf neemt, of te maken hebt met een ervaren procesingenieur die met griep op bed ligt.

   Met Quintiq sluiten uw plannen altijd aan op de werkelijkheid.
  • Mobiliteit
   Quintiq 5.0 geeft u toegang tot de Mobility Server van Quintiq, die de krachtige mogelijkheden voor optimale besluitvorming beschikbaar stelt aan een bredere groep eindgebruikers dan ooit tevoren. Het geeft u de controle over hoe uw mobiele medewerkers Quintiq ervaren en ermee werken, en het maakt van minuut tot minuut afstemming mogelijk tussen optimale schema's en de werkelijkheid van uw supply chain.

  • Intelligentie
   Gebruikers van kant-en-klare planningsoplossingen klagen vaak dat software-gegenereerde plannen niet uitvoerbaar zijn. De oorzaak hiervan ligt in het bedrijfsmodel waarbinnen de plannen zijn gegenereerd. De plannen zijn dan wel geldig, maar het model is gebrekkig. Het is gebouwd op basis van ofwel ideale scenario's of sterk vereenvoudigde, generieke bedrijfsregels en -processen.

   Het primaire doel van het Quintiq-implementatieproces is elk aspect van uw bedrijf te begrijpen om een 100% passend model te creëren. Quintiq-software is gebouwd voor een snelle ontwikkeling van een accuraat, betrouwbaar model. U kunt het model bovendien op elk gewenst moment eenvoudig aanpassen wanneer een verandering in uw bedrijfsregels of -processen dat nodig maakt.

   Een op de werkelijkheid gebaseerd bedrijfsmodel levert plannen op die echt worden uitgevoerd.
  • The Human Touch
   Een optimale planning wordt bereikt via samenwerking tussen mens en machine. Quintiq-software geeft uw planners daarom volledige controle en zichtbaarheid en stelt hen in staat geoptimaliseerde plannen waar nodig aan te passen. De interface kan volledig op maat worden gemaakt, is gebruikersspecifiek en kan zelfs worden gedeeld met collega's. Planners houden zicht op KPI's via aanpasbare KPI-meters en -dashboards. Met Quintiqs nieuwe mobiliteitsopties kunnen managers prestaties op afstand monitoren.

   Geef uw mensen de mogelijkheid de besluiten te nemen die voor uw bedrijf het beste zijn.
  Het nationale spoorwegbedrijf van Canada gebruikt de Mobility Server van Quintiq om het ophalen en afleveren van containers te verbeteren.
  Lees het persbericht

  Quintiq 5.0 wordt nog steeds gestuurd door baanbrekende optimalisatiealgoritmes. Meer informatie.

  Neem contact met ons op om uw upgrade te bespreken.