Uw meest winstgevende strategie houdt zich op dit moment waarschijnlijk schuil in uw beschikbare gegevens

Vind de antwoorden op lastige maar essentiële vragen zoals wat te produceren, in te kopen, te transporteren en op te slaan, en waar, wanneer en tegen welke kosten u elk van deze dingen moet doen –door te investeren in de S&OP-oplossing van Quintiq.

De software van Quintiq overschrijdt ruimschoots de capaciteiten van spreadsheets en ERP-systemen. Dankzij volledige end-to-end zichtbaarheid van factoren die van invloed zijn op sales, marketing, financiën en operations, kunt u de kloof tussen sales en operations dichten om uw bedrijfsdoelen te behalen. Het is een krachtig besluitvormingsplatform waarmee u strategische scenario's van hoog niveau kunt evalueren en inzicht krijgt in de precieze impact die deze scenario's hebben op operations.

Quintiq baseert zich op gegevens over elk aspect van uw bedrijf en voorziet u daarmee van de ondersteuning en inzichten die u nodig heeft voor het nemen van geïnformeerde zakelijke besluiten.
  Met een S&OP-platform dat voldoet aan de unieke vereisten van uw organisatie, kunt u de prestaties verbeteren en de klanttevredenheid vergroten.
  Dit gaat als volgt:

  • Productmixoptimalisatie
   Voer grondige analyses uit van de vraag naar uw productportfolio.
  • Reactievermogen
   Implementeer effectieve noodprocedures en lopende plannen op korte en lange termijn.
  • Voorspellingen
   Stel accurate verwachtingen op ten aanzien van levering, vraag en kosten.
  • Optimalisatie
   Optimaliseer sourcing- en distributiebesluiten op basis van objectieve, historische gegevens.
  • Scenarioplanning
   Verken what-if scenario's om op eventualiteiten voorbereid te zijn.
  De S&OP-oplossing van Quintiq heeft bewezen bij te kunnen dragen tot het verhogen van de efficiëntie, het verminderen van voorraden, het verbeteren van de algehele leveringsprestatie en uiteindelijk het doen groeien van de winst.