Wat als ...?

Wat als mijn organisatie investeert in nieuwe infrastructuur in de buurt van een belangrijke leverancier?

Wat als we het magazijn uitbesteden?

Wat als het aantal potentiële medewerkers de komende paar jaar drastisch afneemt?

    Het correct beantwoorden van what-if vragen is de sleutel tot Zakelijk success. Laat het niet aan het toeval over. De oplossing van Quintiq voor supply chain planning stelt u in staat uw supply chain 100% nauwkeurig te modelleren. Onze software biedt u de inzichten die u nodig heeft om de gevolgen van elk bedrijfsbesluit te kunnen overzien. Quintiq maakt strategische langtermijnplanning van uw supply chain mogelijk en laat u geïnformeerde besluiten nemen over belangrijke activiteiten zoals fabrieks- of kapitaalinvesteringen en desinvesteringen, productmixportfolio, voorraden en outsourcing alsmede klantenservicestrategieën.

    U kunt moeiteloos wijzigingen simuleren en vervolgens uw plannen optimaliseren in lijn met uw KPI's. Scenario's worden binnen enkele minuten gegenereerd en faciliteren zo het besluitvormingsproces. Vergelijk geoptimaliseerde scenario's op basis van KPI's die gerelateerd zijn aan winst, kosten, voorraadniveaus en leveringsprestaties. Beoordeel de potentiële winstgevendheid, efficiëntie en duurzaamheid van elke configuratie.

    Pas dit proces lokaal toe om distributie, productie en voorraad te optimaliseren.

    Pas het wereldwijd toe om uw volledige supply chain te optimaliseren, om deze af te schermen voor risico's en om voorbereid te zijn op elke eventualiteit.