Services

Welkom bij Quintiq Academy

Quintiq Academy biedt training en certificering voor Quintiq-medewerkers, partners en klanten wereldwijd.

Onderwijs

Quintiq Academy is een campus voor virtueel onderwijs van de volgende generatie. Een plaats waar u in uw eigen tempo kunt leren, wanneer en waar het u uitkomt, ongeacht uw locatie of tijdzone. U hebt alleen een internetverbinding, een laptop en wat tijd nodig. Voor alles wat u nodig hebt om bij Quintiq te slagen biedt de Academy cursussen aan, bijvoorbeeld op het gebied van planning, optimalisatie, programmeren, projectmanagement, adviesvaardigheden, implementatiemethoden en nog veel meer. Al onze content wordt geschreven door actieve Quintiq-consultants, stuk voor stuk experts in het oplossen van gecompliceerde planning- en optimalisatievraagstukken. Wij maken leren gemakkelijk. Als u inlogt herkent de Academy uw naam en kunt u zien waar u zich bevindt in het leertraject. Het programma adviseert u zelfs welke volgende cursus u zou kunnen volgen en onthoudt waar u bent in het certificeringstraject.

Leuke en vriendschappelijke competitie

Leren bij Quintiq draait om u. Mensen leren op verschillende manieren en daarom bieden we verschillende mogelijkheden, waaronder tekst, video, audio en interactieve oefeningen, die zorgen voor een stimulerende en prettige leerervaring.

We publiceren regelmatig nieuwe content en houden u op de hoogte door de aandacht te vestigen op de nieuwste en populairste cursussen. Onze top-40-klassementen stimuleren vriendschappelijke concurrentie en we nodigen u zelfs uit onze cursussen te waarderen met een cijfer en feedback te geven, zodat u ons helpt steeds beter te worden.

Certificering

Durft u de uitdaging en spanning aan van een loopbaan bij Quintiq? Of u nu een trainee bent of een doorgewinterde consultant, onze competentiekaarten zijn het ideale uitgangspunt. De competentiekaarten brengen voor elke rol in kaart welke kennis en ervaring u nodig hebt in elk stadium van uw loopbaan, zodat u eenvoudig kunt zien waarop u uw aandacht moet richten. Met elke cursus in onze op rollen gebaseerde studieprogramma's bouwt u bepaalde competenties op en komt u een stap verder op uw weg naar certificering. Dankzij onze intuïtieve certificatie-worklfow en ons ervaren panel van internationale beoordelaars kunt u waar en wanneer u maar wilt een certificaat behalen.

Meer weten?
Stuur ons een berichtje op quintiq.academy@3ds.com.